Boathouse: smacznie, profesjonalnie, twardo i drogo

Julia Kafka
26-06-2000, 00:00

Boathouse: smacznie, profesjonalnie, twardo i drogo Usadowiona nad brzegiem Wisły warszawska restauracja Boathouse ma typowo klubowy charakter. Panująca w niej atmosfera zachęca raczej do spotkań z przyjaciółmi niż do posiłków z partnerami w interesach.We wnętrzu drewnianego budynku można znaleźć jeden istotny mankament — dopełniające wystroju krzesła są niemiłosiernie twarde. Nie zachęcają do długiego celebrowania, nie najtańszych przecież, smakołyków szefa kuchni. Przywodzą raczej na myśl twardą zasadę — zjedz i ustąp miejsca następnemu. Poza tym dekoratorowi nie można zarzucić skłonności do...

Kup subskrypcję i zyskaj
nieograniczony dostęp do Pulsu Biznesu

Już teraz możesz kontynuować lekturę tego artykułu, wystarczy, że zdecydujesz się na subskrypcję

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Tematy

Puls Biznesu

Inne / Boathouse: smacznie, profesjonalnie, twardo i drogo