Dziennikarskie przepisy

Anna Stankowska
opublikowano: 17-12-2004, 00:00

Centrum Multimedialne Foksal tradycyjnie już zaprosiło przed Bożym Narodzeniem dziennikarzy, aby zaprezentowali szybkie i sprawne przygotowanie dań wigilijnych. Między innymi Miłka Skalska przyrządziła pierożki z kapustą i grzybami, Katarzyna Dowbor — zupę grzybową, Sławomir Jeneralski — tatara ze śledzia, a Mariola Bojarska-Ferenc sandacza po lwowsku. Dziennikarscy znawcy wigilijnej kuchni podzielili się z gośćmi wieczoru nie tylko gotowymi potrawami, ale także przepisami. Prowadząca imprezę Monika Luft losowała nagrodzonych w loterii fantowej, a Wella zaprezentowała propozycje fryzur sylwestrowych. Głównymi sponsorami wigilijnego spotkania na Foksal były firmy z branży spożywczej — Míele, Winiary oraz Polskie Młyny.

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: Anna Stankowska

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu