Fukier prawie nie ma konkurencji

Julia Kafka
opublikowano: 14-06-1999, 00:00

Warszawski Fukier bez wątpienia należy do najlepszych restauracji w Polsce. Niestety, także do naj, naj, najdroższych. A poza tym bywa tam jak w innych lokalach gastronomicznych, czyli jajka w chłodniku pamiętają bardzo dawne czasy, a kelnerom czasem wszystko się miesza. Karta dań Fukiera jest naprawdę imponująca. Kusząco prezentują się przystawki, szczególnie pasztet z dzika czy tatar ze śledzi pocztowych. Doskonałe są także bliny litewskie z kawiorem astrachańskim. Mus z wątróbki gęsiej zaspokoi oczekiwania najbardziej wybrednych podniebień. Z trzech dostępnych...

Historia nie kończy się tutaj...

Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Być może zainteresuje Cię też:

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Tematy

Puls Biznesu

Inne / Fukier prawie nie ma konkurencji