Hiszpańskie jadło w Polsce

MB
opublikowano: 07-04-2010, 00:00

Pięć firm spożywczych przyjedzie za dwa tygodnie do stolicy, by poszukać importerów i dystrybutorów.

Pięć firm spożywczych przyjedzie za dwa tygodnie do stolicy, by poszukać importerów i dystrybutorów.

Od 21 do 23 kwietnia w Warszawie będzie przebywać misja handlowa hiszpańskich firm branży spożywczej z regionu Castilla-La Mancha zrzeszonych w izbie Camara Ciudad Real. To pięciu producentów serów, szynek, win oraz dań gotowych (patrz ramka).

— Organizujemy indywidualne spotkania z przedstawicielami firm — zapowiada Katarzyna Popek-Bernat z Biura Radcy Handlowego Ambasady Hiszpanii.

Przyznaje ona, że bardzo liczy na czytelników "Pulsu Biznesu".

— Opublikowana w ubiegłym roku informacja na temat hiszpańskich producentów oliwy oraz organizowanej przez nas kampanii promocyjnej spotkała się z dużym zainteresowaniem ze strony polskich przedsiębiorców. Nawet dwa tygodnie temu otrzymaliśmy telefon w związku ze wspomnianym artykułem — mówi Katarzyna Popek-Bernat.

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: MB

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Tematy