Czytasz dzięki

Indyk raz!

Jak upiec w Warszawie dwie pieczenie na jednym ogniu? Na przykład otworzyć w jednym z centrów handlowych zdrową restaurację... z drobiem w roli głównej. Udziałowcami Złotego Indyka są Indykpol (80 proc. udziałów) oraz Rolmex (20 proc.). Dla tych, którzy odważą się zmierzyć z problemem: skrzydełko czy nóżka — szef kuchni z pewnością poleci pierś indyczą z żurawinami... A to zdecydowanie większa przyjemność niż podczas odwiedzin w tradycyjnej restauracji typu fast food. Czy indyk zachwyci z biznesowego punktu widzenia? Na razie należy poczekać i... palce lizać!

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 7,90 zł / miesiąc
przez pierwsze 3 miesiące
Chcesz nas lepiej poznać? Wypróbuj dostęp do pb.pl przez trzy miesiące w promocyjnej cenie!
WYBIERZ
Rabat 30%
Premium Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ