Londyn Marcina Wojtyńskiego

WYSŁUCHAŁA DANUTA HERNIK
opublikowano: 27-12-2018, 22:00
aktualizacja: 30-12-2018, 22:00

Wielokulturowość tego miasta można poczuć na własnej skórze, dotknąć jej i posmakować. Można śmiało powiedzieć, że siłą Londynu jest... kuchnia etniczna. I wszędzie oddycha się historią — uważa dyrektor wydawniczy Nowej Ery.

Marcin Wojtyński Absolwent Edinburgh Business School, dyrektor wydawniczy Nowej Ery, autor programów nauczania języka angielskiego. Wcześniej pracował w wydawnictwach Pearson, Penguin i National Geographic Learning. Przez 14 lat mieszkał w Londynie. Przy stacji metra London Bridge mieści się bazar spożywczy Borough Market — sięgający historią XIII w. targ, gdzie Jamie Oliver, znany brytyjski kucharz, autor programów i książek kulinarnych, zaopatruje się w produkty do swojego gotowania. Można go spotkać wczesnym rankiem na zakupach. Na Borough Market jest wszystko, czego potrzeba w kuchni:...

Historia nie kończy się tutaj...

Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
225,15 zł 183,05 zł netto
426,60 zł 346,83 zł netto
758,41 zł 616,59 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
367,65 zł 298,90 zł netto
696,60 zł 566,34 zł netto
1238,40 zł 1006,83 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Po godzinach / Londyn Marcina Wojtyńskiego