Słońce na talerzu

Wystarczyciabatta nasączona kilkoma kroplami oliwy i kieliszek toskańskiego wina, by zapomnieć o niepogodzie za oknem. Oliwa to coś znacznie więcej niż dodatek do potraw – to kultura, tradycja i sposób życia mieszkańców całego basenu Morza Śródziemnego. Możemy tam się przenieść od zaraz dzięki aromatycznej Originale, najbardziej wszechstronnej oliwie z gamy extra vergine Bertolli, idealnej do przyrządzania tostów, dressingów, świeżych surówek i sałatek. Natomiast Gentile – oliwa extra vergine o delikatnym smaku i łagodnym zapachu, wzbogacona aromatem świeżych ziół – świetnie pasuje do warzyw, dań rybnych i makaronów.

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 7,90 zł / miesiąc
przez pierwsze 3 miesiące
Chcesz nas lepiej poznać? Wypróbuj dostęp do pb.pl przez trzy miesiące w promocyjnej cenie!
WYBIERZ
Rabat 30%
Premium Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ