Słońce na talerzu

PB
16-12-2011, 00:00

Wystarczyciabatta nasączona kilkoma kroplami oliwy i kieliszek toskańskiego wina, by zapomnieć o niepogodzie za oknem. Oliwa to coś znacznie więcej niż dodatek do potraw – to kultura, tradycja i sposób życia mieszkańców całego basenu Morza Śródziemnego. Możemy tam się przenieść od zaraz dzięki aromatycznej Originale, najbardziej wszechstronnej oliwie z gamy extra vergine Bertolli, idealnej do przyrządzania tostów, dressingów, świeżych surówek i sałatek. Natomiast Gentile – oliwa extra vergine o delikatnym smaku i łagodnym zapachu, wzbogacona aromatem świeżych ziół – świetnie pasuje do warzyw, dań rybnych i makaronów.

Oliwa z oliwek, Bertolli extra vergine: Originale, Gentile, 500 ml/ok. 20 zł

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: PB

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Po godzinach / Słońce na talerzu