Słońce na talerzu

PB
16-12-2011, 00:00

Wystarczyciabatta nasączona kilkoma kroplami oliwy i kieliszek toskańskiego wina, by zapomnieć o niepogodzie za oknem. Oliwa to coś znacznie więcej niż dodatek do potraw – to kultura, tradycja i sposób życia mieszkańców całego basenu Morza Śródziemnego. Możemy tam się przenieść od zaraz dzięki aromatycznej Originale, najbardziej wszechstronnej oliwie z gamy extra vergine Bertolli, idealnej do przyrządzania tostów, dressingów, świeżych surówek i sałatek. Natomiast Gentile – oliwa extra vergine o delikatnym smaku i łagodnym zapachu, wzbogacona aromatem świeżych ziół –...

Historia nie kończy się tutaj...

Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

/ Słońce na talerzu