Zaczyna się nowa EPOKA

opublikowano: 25-10-2019, 12:35

Na początku września Warszawa wzbogaciła się o nową, interesującą restaurację, położoną w budynku Hotelu Europejskiego.

Restauracja EPOKA od samego wejścia zaskakuje gościnnością, pielęgnowaną w tej historycznej lokalizacji od pokoleń. Szef kuchni Marcin Przybysz i dyrektor restauracji Antoine Azaïs przygotowywali się do otwarcia zbierając inspiracje i budując doświadczenie w najznakomitszych miejscach Londynu, Kopenhagi, Modeny czy Saint Tropez. Wyrafinowaną gastronomię, czerpiącą z najlepszych polskich tradycji kulinarnych, serwują w pełnej komfortu przestrzeni, zaprojektowanej przez wybitnego architekta i scenografa Opery Narodowej - Borisa Kudličkę.

Wyjątkowość EPOKI polega na zupełnie nowej interpretacji fine diningu, który bez niepotrzebnego onieśmielenia Gości, zachęca i wciąga w dyskusję o ciekawym życiu, dobrym smaku, a przede wszystkim o polskich tradycjach kulinarnych na przestrzeni epok. Zaangażowany i niezwykle przyjazny serwis w połączeniu z otwartością i talentem szefa kuchni Marcina Przybysza oraz zachwycającymi wnętrzami, sprawiają, że EPOKA jest doskonałą propozycją dla osób wymagających, także tych, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z fine diningiem.

Więcej informacji na stronie: https://epoka.restaurant

Materiał we współpracy

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu