Zima pod Gigantami

Kto nie lubi betonowych, przestylizowanych wnętrz nowoczesnych lokali albo jest zmęczony kiczem, powinien wybrać się do restauracji Pod Gigantami przy Al. Ujazdowskich w Warszawie. Tu, we wnętrzu kamienicy z 1905 r., została uruchomiona nowa restauracja. Można skosztować rarytasów kuchni staropolskiej i śródziemnomorskiej. Szefowie kuchni zdobywali zawodowe szlify w Toskanii i Londynie. Racząc się specjalnościami zakładu, takimi jak wachlarz z jelenia, comber z zająca czy sandacz po staropolsku, można podziwiać piękne wnętrza i meble — same autentyki. A pod nogami dwustuletnia dębowa mozaika. W zależności od pory roku menu się zmienia. Teraz mamy zimę, Pod Gigantami raczy więc dziczyzną.

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 1 zł za pierwszy miesiąc
potem 79 zł
Zrób sobie prezent z okazji 25. urodzin „PB”! Czytaj najlepsze treści biznesowe w Polsce w promocyjnej cenie
WYBIERZ
Rabat 30%
Basic Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ