Walentynkowe menu dla par

Sobotni wieczór 14 lutego upłynie w stołecznym hotelu Courtyard by Marriott Warsaw International Airport Hotel pod hasłem „Kochamy się przez 365 dni w roku, a w dniu św. Walentego szczególnie dajemy wyraz naszym uczuciom”. Szef kuchni restauracji Brassierie, Edward Suchenek, skomponował specjalne menu dla zakochanych par.

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 7,90 zł / miesiąc
przez pierwsze 3 miesiące
Chcesz nas lepiej poznać? Wypróbuj dostęp do pb.pl przez trzy miesiące w promocyjnej cenie!
WYBIERZ
Rabat 30%
Basic Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ