CHIŃSKIE ZUPY ZOSTAŁY SPOLONIZOWANE

Nowak Sylwia, Styczek Dariusz
opublikowano: 12-03-1999, 00:00

CHIŃSKIE ZUPY ZOSTAŁY SPOLONIZOWANEProducenci zup w proszku już zapomnieli o efektach letniej aferyMALI BEZ ZMIAN: Zdaniem Jacka J. Liczkowskiego, dyrektora generalnego Bestfoods Polska, mali producenci zup w proszku przegrają z gigantami rynku wyścig we wprowadzaniu nowych technologii produkcji. fot. ARC Popularne ostatnio gorące kubki to tylko trzecia część rynku zup w proszku. Największym i zarazem najstabilniejszym jego segmentem są potrawy, które wymagają klasycznego gotowania. Spory sukces odniosły chińskie zupki, dzięki — paradoksalne — nadaniu im słowiańskich smaków.Kiedy kilka lat temu...

Historia nie kończy się tutaj...

Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
225,15 zł 183,05 zł netto
426,60 zł 346,83 zł netto
758,41 zł 616,59 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
367,65 zł 298,90 zł netto
696,60 zł 566,34 zł netto
1238,40 zł 1006,83 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Tematy

Puls Biznesu

Inne / CHIŃSKIE ZUPY ZOSTAŁY SPOLONIZOWANE