CHIŃSKIE ZUPY ZOSTAŁY SPOLONIZOWANE

Nowak Sylwia, Styczek Dariusz
12-03-1999, 00:00

CHIŃSKIE ZUPY ZOSTAŁY SPOLONIZOWANEProducenci zup w proszku już zapomnieli o efektach letniej aferyMALI BEZ ZMIAN: Zdaniem Jacka J. Liczkowskiego, dyrektora generalnego Bestfoods Polska, mali producenci zup w proszku przegrają z gigantami rynku wyścig we wprowadzaniu nowych technologii produkcji. fot. ARC Popularne ostatnio gorące kubki to tylko trzecia część rynku zup w proszku. Największym i zarazem najstabilniejszym jego segmentem są potrawy, które wymagają klasycznego gotowania. Spory sukces odniosły chińskie zupki, dzięki — paradoksalne — nadaniu im słowiańskich smaków.Kiedy kilka lat temu...

Historia nie kończy się tutaj...

Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Tematy

Puls Biznesu

Inne / CHIŃSKIE ZUPY ZOSTAŁY SPOLONIZOWANE