Perły w ostrygach w restauracji

Klient znalazł w swoim daniu 5 prawdziwym pereł

Giuseppe Di Bianco, dyrektor w Poste Italiane, wybrał się na romantyczną kolację z partnerką. Zadzwonił więc do menedżera restauracji Nonna Maria, by przygotował najlepsze małże.

Gdy okazało się, że zapasy się skończyły, menedżer poszedł na pobliski targ, na którym zostały już tylko trzy ostrygi. W tej, którą otworzył Di Bianco, znajdowało się pięć pereł.

Zostały wycenione na około 2000 EUR.

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: Katarzyna Łasica

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Po godzinach / Perły w ostrygach w restauracji