Sześć razy filet mignon

Sześć różnych polędwic: z karibu, jelenia, sarny, dzika, wołowiny argentyńskiej i polskiej... Cztery sosy: berneński, Demi Glace z Porto, sojowo-ananasowy z dodatkiem Jack Daniel’s, BBQ z dodatkiem kminu rzymskiego i warzyw... Cztery masła: z musztardą Dijon, ze świeżym rozmarynem i kaparami, z truflami, ze świeżym imbirem... Trzy rodzaje purée: ze szpinakiem i pesto bazyliowym, z serem Roquefort, ze świeżo tartym chrzanem... Oto nowe menu filet mignon w warszawskiej restauracji Blue Cactus.

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 1 zł za pierwszy miesiąc
potem 79 zł
Zrób sobie prezent z okazji 25. urodzin „PB”! Czytaj najlepsze treści biznesowe w Polsce w promocyjnej cenie
WYBIERZ
Rabat 30%
Basic Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ