Czytasz dzięki

Tylko pieprzno i szafranno, moja mościa panno

— Wierzę w polskie smaki! — deklaruje Zenon Daniłowski. I inwestuje w gastronomię.

Niegdyś tytułową wskazówkę powtarzano dziewczętom uczącym się sztuki gotowania. Dzięki pasjonatom takim jak Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich, staropolska kuchnia nie odchodzi do lamusa.

Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie
PB online
Dopasuj „PB” do swoich potrzeb
Poznaj „PB”
79 zł  7,90 zł  /miesiąc

przez pierwsze 3 miesiące

Chcesz nas lepiej poznać?

Wypróbuj dostęp do - pb.pl przez trzy miesiące w promocyjnej cenie!

„PB" NA 12 MIESIĘCY
30% rabatu

na zakup rocznej subskrypcji

Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok.

Zaoszczędzisz 285 zł.

Inspiracje Pulsu Biznesu

Tematy