W lodzie z lodem

Icebar w Warszawie? Możliwe. I to niekoniecznie zimą. Lodowy bar — z brył przywiezionych z północnej Szwecji — może przywitać pierwszych gości już za pół roku. Przedstawiciele marki szukają partnera. W końcu wypić drinka z kostką lodu — tylko na bazie wódki Absolut — z lodowej szklanki przy lodowym stoliku na lodowym krześle przy temperaturze -5 stopni C... to jakaś odmiana. Brrr...

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 7,90 zł / miesiąc
przez pierwsze 3 miesiące
Chcesz nas lepiej poznać? Wypróbuj dostęp do pb.pl przez trzy miesiące w promocyjnej cenie!
WYBIERZ
Rabat 30%
Basic Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ