Włoska kuchnia chce wejść do Polski

Małgorzata Grzegorczyk
opublikowano: 13-03-2013, 00:00

Villa Enterprises od 1964 r. rozwija kilka sieci franczyzowych w sektorze restauracji szybkiej obsługi.

W Polsce chce w ten sposób zaistnieć z siecią Villa Fresh Italian Kitchen oferującej specjały kuchni włoskiej, neapolitańskie i sycylijskie pizze, kluski, przystawki, sałaty i inne. Serwowane dania oparte zostały na starych, tradycyjnych przepisach kuchni włoskiej, które Michele Scotto, założyciel firmy, przywiózł z Neapolu w 1964 r.

Przedstawiciel firmy planuje przyjazd do Polski i spotkania z osobami lub firmami wstępnie zainteresowanymi ofertą. — Aby uzyskać dodatkowe informacje na temat oferty franczyzowej lub umówić spotkanie, prosimy o kontakt — mówi Ewa Bogdanowicz, Biuro Radcy Handlowego Ambasady USA. Kontakt: Ewa Bogdanowicz, Biuro Radcy Handlowego Ambasady USA, tel: 22 625 4374, e-mail: Ewa. Bogdanowicz@trade.gov.

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: Małgorzata Grzegorczyk

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu