Do czego służy inspekcja sanitarna

MZA
opublikowano: 08-11-2006, 00:00

Gremium — Instytut Doskonalenia Kadr zaprasza (1 grudnia, Warszawa) dyrektorów zakładów, technologów żywności, kierowników działów zapewnienia jakości oraz produkcji na otwarte, płatne szkolenie „Kontrola Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakładach produkujących żywność”. Uczestnicy poznają rolę i zadania Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie urzędowej kontroli żywności, obowiązki przedsiębiorcy, przebieg kontroli, oraz przepisy ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: MZA

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu