Kuskus a la Cactus

Warszawska restauracja Blue Cactus nie przestaje eksperymentować. Tym razem Ryszard Majewski, szef kuchni, zaprasza na nowe menu inspirowane kuchnią z Maroka. Orientalne potrawy podawane są w tagine, ozdobnych ceramicznych naczyniach, zakończonych stożkiem. W tym tygodniu z marokańską kuchnią zmierzyli się dziennikarze, własnoręcznie przygotowując kolację pod okiem pana Ryszarda. Wyszło pycha!

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 7,90 zł / miesiąc
przez pierwsze 3 miesiące
Chcesz nas lepiej poznać? Wypróbuj dostęp do pb.pl przez trzy miesiące w promocyjnej cenie!
WYBIERZ
Rabat 30%
Premium Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ