Morliny rozważają przejęcie zakładu

Witold Choiński
opublikowano: 24-06-1999, 00:00

Morliny rozważają przejęcie zakładuHiszpańskie Campofrio nie wyklucza kolejnej inwestycji w branżę mięsnąTYLKO SPOKOJNIE: Mimo rosnącej konkurencji i planowanych połączeń w branży Przemysław Chabowski, prezes Morlin, jest spokojny o pozycję rynkową kierowanej przez siebie firmy. fot. Borys Skrzyński 15 proc. rynku mięsa czerwonego w Polsce mają zamiar zdobyć Morliny, spółka już prawie w 100 proc. należąca do hiszpańskiej grupy Campofrio — zapowiada jej prezes Przemysław Chabowski. Nie wyklucza też przejęcia przez Campofrio, gdyby zaszła taka potrzeba, kolejnego zakładu branży. Przemysław Chabowski,...

Historia nie kończy się tutaj...

Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Być może zainteresuje Cię też:

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Inne / Morliny rozważają przejęcie zakładu