Panierowany opłatek

opublikowano: 21-11-2008, 00:00

Kucharzy odwiedzaliśmy kilkakrotnie od momentu ich poczęcia. Za każdym razem wychodziliśmy delikatnie rozczarowani. Może spodziewaliśmy się ciut za dużo? Pomińmy przez chwilę wystrój, który kojarzył się nam z izbą przyjęć prowincjonalnego szpitala na ostrym dyżurze. Ale nietypowa atmosfera zdecydowanie jest. Także w "kucharskim" stylu. Smakowaliśmy nostalgiczną sztukę mięs (39 zł) czy przyrządzany przy stole befsztyk po tatarsku (38 zł). Niezłe.Po naszej ostatniej wiedeńskiej eskapadzie tym razem postanowiliśmy przećwiczyć sznycel (48 zł). Na wybrańca czekaliśmy długo. Ale bez żalu. Wcześniej w...

Historia nie kończy się tutaj...

Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Być może zainteresuje Cię też:

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Tematy

Puls Biznesu

Panierowany opłatek