Rarytasy na podium

Maria Czudowska
28-11-2003, 00:00

Czytelnicy miesięcznika „Moje Gotowanie” wybrali najlepszy produkt spożywczy 2003 roku. To majonez Winiar dostał tytuł Rarytas 2003 i nagrodę za najlepszą przyprawę. W kategorii „nabiał” najlepsza okazała się Rama Creme Bonjour Ogórkowy, w „przekąskach”: paluszki Lajkonik, w „przetworach mięsnych, rybnych, warzywnych i owocowych”: kiełbasa krakowska sucha, a w „produktach zbożowych” — płatki śniadaniowe Nestle Cini-Minis. Najlepsze „słodkości” to czekoladki Merci, „napoje”: Pu-Erh, „tłuszcze”: olej Kujawski; w kategorii „dania błyskawiczne” zwyciężyło ciasto Kopiec Kreta.

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: Maria Czudowska

Najważniejsze dzisiaj

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Po godzinach / Rarytasy na podium