Śledź po ochocku

Postanowiliśmy koniecznie skosztować coś na statku. Gdy zobaczyliśmy zakotwiczoną w Szczecinie Ładogę, od razu się zaokrętowaliśmy. To panna po przejściach. Rodem z NRD, ale z bujną przeszłością w Sojuzie. Ten drugi etap życia odbił się wyraźnie na jej wystroju. Także na kuchni. Z ulgą odetchnęliśmy, że jest rosyjska, a nie sowiecka. Różnych klasycznych przysmaków co niemiara. Są pielmieni syberyjskie, solanka, także sałatka narodnaja (oczywiście z czerwoną fasolą). Zdecydowanie warto tam spróbować polędwicy Ładoga z kieliszkiem Bardolino. Nasze szczególne zainteresowanie wzbudził...

Historia nie kończy się tutaj...

Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Być może zainteresuje Cię też:

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

/ Śledź po ochocku