Szkolenia dla branży spożywczej

Ryszard Gromadzki
30-10-2003, 00:00

Wydział rozwoju obszarów wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Dolnośląskiego we Wrocławiu wspólnie z miejscową firmą konsultingową QTMB organizuje cykl bezpłatnych szkoleń na temat obligatoryjnych systemów zapewnienia bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym z zakresu GMP (Dobra Praktyka Produkcyjna), GHP (Dobra Praktyka Higieniczna), HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli) oraz problemów związanych z wdrożeniem tych systemów w zakładach przetwórczych.

Najbliższe obędą się w: Jeleniej Górze (31.10), Kamiennej Górze (4.11), Lwówku Śląskim (5.11) i Świdnicy (6.11).

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: Ryszard Gromadzki

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Kariera / / Szkolenia dla branży spożywczej