Żeberka pod kożuszkiem

Kiedy śnieg zaczął sypać nam za kołnierz, zamarzyliśmy za letnimi wspomnieniami. I za słonecznym polskim wybrzeżem. Także mile zapamiętanymi daniami. Ale niekoniecznie napuszonymi (również cenowo) z wypasionych lokali Trójmiasta. Pomknęliśmy do restauracji W ogrodach. Wnętrze, nawet w zimie, mieniło się wieloma odcieniami sympatycznego ciepła. Także menu brzmiało zachęcająco. Przepytaliśmy bywalców. Mówili, że koniecznie powinniśmy spróbować pieczonego udźca baraniego (39 zł). Przekornie wybraliśmy żeberka w puszystym kożuszku z delikatnego sosu musztardowego (29 zł) z dalekim powiewem chrzanu. Spodziewaliśmy się pod spodem...

Kup subskrypcję i zyskaj
nieograniczony dostęp do Pulsu Biznesu

Już teraz możesz kontynuować lekturę tego artykułu, wystarczy, że zdecydujesz się na subskrypcję

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Tematy

Puls Biznesu

/ Żeberka pod kożuszkiem