Coraz droższy tłusty czwartek

Przy okazji tłustego czwartku sieci handlowe licytują się na różnorodność pączkowej oferty i próbują trzymać ceny w ryzach. Koszty produkcji jednak wzrosły

Przeczytaj artykuł i dowiedz się:

  • ile pączków zjadają Polacy w tłusty czwartek,
  • o ile wzrosły koszty produktów, potrzebnych do ich wytworzenia,
  • jak przy okazji tłustego czwartku rywalizują ze sobą sieci handlowe,
  • z jakimi pączkowymi wyzwaniami muszą mierzyć się cukiernicy

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 5 zł / miesiąc
przez pierwsze dwa miesiące
później cena wynosi 79 zł miesięcznie
Cały artykuł mogą przeczytać tylko nasi subskrybenci. Tylko teraz dostęp w promocyjnej cenie.
WYBIERZ
Rabat 30%
Basic Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ