Maleństwa w podziemiach

Przechadzając się Nowym Światem, postanowiliśmy zajrzeć do restauracji Espana To Tu. Powitał nas radosny gwar i sympatyczna muzyka. Ponieważ zażyczyliśmy sobie zjeść coś bardziej wykwintnego, poprowadzono nas w piwnice przez korytarze pełne zakamarków — raz omal nie wpadliśmy do kuchni. Ale sale na dole to miłe wspomnienie. Eleganckie i odizolowane od zgiełku na górze. Hiszpańskich dań zauważyliśmy trochę, ale nie wśród głównych z mięsa. Było ich tam swoją drogą raptem cztery. Zaintrygowała nas gicz cielęca w czerwonym winie — głównie...

Kup subskrypcję i zyskaj
nieograniczony dostęp do Pulsu Biznesu

Już teraz możesz kontynuować lekturę tego artykułu, wystarczy, że zdecydujesz się na subskrypcję

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Najważniejsze dzisiaj

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Po godzinach / Maleństwa w podziemiach