Problematyka HACCP w Iławie

Łukasz Gromkowski
19-10-2004, 00:00

W dniach 8-10 grudnia Iławska Izba Gospodarcza organizuje szkolenie „Wdrażanie systemu HACCP w firmach producenckich”. Szkolenie jest przeznaczone dla przedsiębiorców zajmujących się produkcją i przetwarzaniem żywności. Podczas 3-dniowego spotkania uczestnicy zapoznają się z problematyką bezpieczeństwa żywności, zasadami dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, wymaganiami HACCP, sposobem weryfikacji tego systemu, opracowywania dokumentacji i księgi HACCP. Szkolenie poprowadzi audytor Justyna Górna z Akademii Rolniczej w Poznaniu. Po spotkaniu możliwe są indywidualne konsultacje audytora w firmach. Szczegóły spotkania na stronie www.izba.ilawa.biz.

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: Łukasz Gromkowski

Najważniejsze dzisiaj

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Puls Firmy / Problematyka HACCP w Iławie