PRS wydał dwa świadectwa HACCP

Biuro Certyfikacji Polskiego Rejestru Statków (PRS) wydało pierwsze w swojej historii certyfikaty systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności (HACCP) na zgodność z wymaganiami norm ISO/TC 34N 1046/DS 3027 E:1997. Otrzymały je dwie organizacje: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Maxpol z Kuźni Raciborskiej oraz Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe NMR Marian Niczyporuk z Siedlec.

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 7,90 zł / miesiąc
przez pierwsze 3 miesiące
Chcesz nas lepiej poznać? Wypróbuj dostęp do pb.pl przez trzy miesiące w promocyjnej cenie!
WYBIERZ
Rabat 30%
Basic Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ