Puls Przedsiębiorcy – 5 września 2005 r.

(Tadeusz Stasiuk)
05-09-2005, 08:08

Kodeks pracy nakazuje pracodawcom w wielu przypadkach zapewnienie pracownikom wyżywienia w trakcie pracy. Bolączką wielu polskich firm są przerwy w pracy i pielgrzymki pracowników do znajdujących się w pobliżu miejsca pracy barów i restauracji. A to skutkuje brakiem skupienia się na pracy. Rozwiązaniem może być uruchomienie restauracji pracowniczej.

Kodeks pracy nakazuje pracodawcom w wielu przypadkach zapewnienie pracownikom wyżywienia w trakcie pracy. Bolączką wielu polskich firm są przerwy w pracy i pielgrzymki pracowników do znajdujących się w pobliżu miejsca pracy barów i restauracji. A to skutkuje brakiem skupienia się na pracy. Rozwiązaniem może być uruchomienie restauracji pracowniczej. Jak to zrobić opisuje w poniedziałkowym „Przedsiębiorcy” Puls Biznesu. Artykuł można przeczytać też tutaj.

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: (Tadeusz Stasiuk)

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Inne / Puls Przedsiębiorcy – 5 września 2005 r.