Start w kulinarnej branży

10-09-2018, 22:00

Już w najbliższy czwartek, 13 września, w łódzkim Idea Hubie, odbędą się bezpłatne warsztaty „Pierwsze kroki w branży gastronomicznej”.

Spotkanie odbędzie się w ramach festiwalu „Jemy w Łodzi Food Fest 2018”, dwutygodniowego święta jedzenia i gotowania. Podczas wydarzenia uczestnicy dowiedzą się m.in. jak założyć firmę gastronomiczną, co zrobić, aby wybrać najlepszą lokalizację, jak stworzyć spójny koncept oraz opracować plan biznesowy, który da sie zrealizować. Padną również odpowiedzi na pytania: jak przygotować się na wizytę osób z sanepidu i co zrobić, aby stworzyć najlepsze menu. Warsztaty odbędą się 13 września o godz. 18 w łódzkiej Manufakturze przy ul. Derenowskiej 58 A. Szkolenie poprowadzi Izabella Borowska, współzałożycielka portalu Jemy w Łodzi i doradca gastronomiczny IDB Consulting. W związku z ograniczoną liczbą miejsc obowiązują zapisy.

Zgłoszenia należy wysyłać na adres: drewnowska@ihub.pl.

© ℗
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Podpis: Paulina Kostro

Być może zainteresuje Cię też:

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Tematy

Puls Biznesu

Puls Inwestora / Wyniki spółek / Start w kulinarnej branży