GASTRONOMIA WYCHODZI NA ULICE

Artur Lisowski
opublikowano: 17-05-1999, 00:00

GASTRONOMIA WYCHODZI NA ULICEW Łodzi powstanie rekordowa ilość przykawiarnianych ogródkówPOJAWIAJĄ SIĘ NA WIOSNĘ: Co roku o tej porze jak grzyby po deszczu wokół pubów i restauracji wyrastają ogródki gastronomiczne. fot. Małgorzata Pstrągowska Na wiosnę wielu właścicieli pubów i restauracji decyduje się na otwarcie ogródków gastronomicznych. Dla części z nich taki interes miał być prawdziwą żyłą złota. Ci, którzy zdecydowali się go otworzyć, są jednak zdania, że prowadzenie ogródka może być bardzo ryzykowne. Na początku maja w większości polskich miast zaczynają...

Historia nie kończy się tutaj...

Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Być może zainteresuje Cię też:

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Inne / GASTRONOMIA WYCHODZI NA ULICE