Kaczka z amerykaninem

Do restauracji Aquarelle w hotelu Radisson we Wrocławiu wpadliśmy niby przypadkiem. W porze, gdy główny szef kuchni z reguły drzemie na kozetce po obfitym lunchu, a zastępują go niedoświadczone kuchciki. Wtedy może dziać się bardzo różnie. A my tylko na to czyhamy. Mimo wszystko w Radissonie było dobrze. Niekoniecznie najlepiej akurat z kartą win. Okazała się dosyć podstawowa i do tego łapczywie opanowana przez jednego hurtownika. Kontrast — zwłaszcza z ciekawym menu.

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 7,90 zł / miesiąc
przez pierwsze 3 miesiące
Chcesz nas lepiej poznać? Wypróbuj dostęp do pb.pl przez trzy miesiące w promocyjnej cenie!
WYBIERZ
Rabat 30%
Basic Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ