Mokotowskie baraże

Restauracja Piazza działa już prawie trzy lata. Uwiła sobie gniazdko w Warszawie w wieżowcu przy placu Unii Lubelskiej.

Zaraz, zaraz, powie ktoś ze starszych warszawiaków. Tam mieścił się przecież słynny na cały PRL i inne demoludy Supersam, w którym można było kupić różne delikatesy tamtego okresu. W tym mięso, czasem nawet pieczone kurczaki. Istniał od roku 1962. Potem przyszło nowe. Postanowiono pawilon wyburzyć, a w jego miejscu umieścić 21-piętrowy kompleks biurowo- -handlowy. Kardynał Józef Glemp dokonał uroczystego poświęcenia gruzowiska pod inwestycję. Konie szybko poszły po betonie… SŁODKO-KWAŚNY POCZĄTEK Nazwa Piazza (po włosku plac) często jest mylona z pizzą. Owszem, wyborne...
Kup sybskrypcję i zyskaj
nieograniczony dostęp do Pulsu Biznesu

Już teraz możesz kontynuować lekturę tego artykułu, wystarczy, że zdecydujesz się na subskrypcję

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Inne / Mokotowskie baraże