Jagnięcina w winie

Dom Vikingów w Poznaniu niezależnie od pory roku zawsze tętni życiem. Wyróżnia się także nietypowymi winami, w tym bogato tam reprezentowaną Australią i Nową Zelandią. Zresztą w bardzo dobrym wydaniu. W menu wypatrzyłem przy każdym daniu delikatne sugestie, jakie wino należałoby do czego wybrać.Mnie od początku zainteresowała pieczona jagnięcina. Podają ją tam w czerwonym winie a` la Bourgignon (42 zł). Nie miałem wątpliwości, że zostawiona sama sobie mogłaby mieć kłopoty na podniebieniu. Była obawa, że na swoim delikatnym naturalnym tłuszczu...
Kup sybskrypcję i zyskaj
nieograniczony dostęp do Pulsu Biznesu

Już teraz możesz kontynuować lekturę tego artykułu, wystarczy, że zdecydujesz się na subskrypcję

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Tematy

Puls Biznesu

Po godzinach / Jagnięcina w winie