Francuskie przygody

Na wyborze Absyntu zaważył argument, że szefową kuchni jest autentyczna Francuzka, a przyrządzane przez nią dania — ponoć bezdyskusyjnie znakomite. W chłodny, listopadowy wieczór znaleźliśmy się w prosto, dyskretnie i przytulnie urządzonej restauracyjce. Drewniane, niczym nie nakryte stoły, błyskawicznie poruszający się kelnerzy, miła atmosfera — wszystko wskazywało na trafny wybór. Zjawiliśmy się bez uprzedzenia, więc trudno mieć pretensje, że lepsze stoliki dawno już były wzięte. Na otarcie łez wskazano nam duży, ale za to blisko głównego wejścia do lokalu. W...

Kup subskrypcję i zyskaj
nieograniczony dostęp do Pulsu Biznesu

Już teraz możesz kontynuować lekturę tego artykułu, wystarczy, że zdecydujesz się na subskrypcję

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Po godzinach / Francuskie przygody