Gastronomia wszystkiego się chwyta

Sfinks oferuje bony podarunkowe, rozwija sieć wirtualnych lokali i nawiązuje współpracę z Eurocashem. Inne restauracje też znalazły sposób na przetrwanie

Przeczytaj tekst i dowiedz się:

  • Jak radzą sobie w kryzysie Sfinks i AmRest
  • Jakie sposoby zarobku wymyślili restauratorzy
  • W jakim stopniu sprzedaż na wynos ratuje branżę

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 7,90 zł / miesiąc
przez pierwsze 3 miesiące
Chcesz nas lepiej poznać? Wypróbuj dostęp do pb.pl przez trzy miesiące w promocyjnej cenie!
WYBIERZ
Rabat 30%
Premium Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ