Trudna jest sytuacja na rynku drobiarskim

Dybowski Grzegorz
10-12-1998, 00:00
Grzegorz Dybowski: trudna jest sytuacja na rynku drobiarskimSKUP ŻYWCA DROBIOWEGO: Jedną z głównych przyczyn załamania się rynku drobiowego był kryzys w Rosji i związane z nim zahamowanie polskiego eksportu — twierdzi Grzegorz Dybowskifot. Grzegorz KaweckiW Polsce przez kilka ostatnich lat stale zwiększał się popyt na mięso i przetwory drobiowe. Produkty te zdobyły sobie trwałą pozycję na rynku mięsa, przestając być tylko substytutem wieprzowiny. Od 1994 roku nastąpił gwałtowny rozwój krajowej produkcji drobiu. Według prognoz na rok bieżący, produkcja mięsa drobiowego...
Kup sybskrypcję i zyskaj
nieograniczony dostęp do Pulsu Biznesu

Już teraz możesz kontynuować lekturę tego artykułu, wystarczy, że zdecydujesz się na subskrypcję

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Inne / Trudna jest sytuacja na rynku drobiarskim