Trudna jest sytuacja na rynku drobiarskim
Grzegorz Dybowski: trudna jest sytuacja na rynku drobiarskimSKUP ŻYWCA DROBIOWEGO: Jedną z głównych przyczyn załamania się rynku drobiowego był kryzys w Rosji i związane z nim zahamowanie polskiego eksportu — twierdzi Grzegorz Dybowskifot. Grzegorz KaweckiW Polsce przez kilka ostatnich lat stale zwiększał się popyt na mięso i przetwory drobiowe. Produkty te zdobyły sobie trwałą pozycję na rynku mięsa, przestając być tylko substytutem wieprzowiny. Od 1994 roku nastąpił gwałtowny rozwój krajowej produkcji drobiu. Według prognoz na rok bieżący, produkcja mięsa drobiowego...
Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.
- Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
- Milion archiwalnych artykułów
- Aplikacja na smartfony i tablety
- Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
- Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
- Milion archiwalnych artykułów
- Aplikacja na smartfony i tablety
- Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
- Unikatowe raporty branżowe
- Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
- Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
- 5% rabat na szkolenia i konferencje