Różowy homar kontra świeca wołowa

opublikowano: 29-03-2018, 22:00
aktualizacja: 30-03-2018, 12:44

Pure i fondant z selera oraz kruche ciastko ze szpinakiem okazały się najlepszymi towarzyszami średnio wysmażonego mięśnia przepony wołowej.

A danie to dobrze się komponuje z koniakiem Martell VSOP, co udowodnili Jarosław Owczarek i Robert Branicki z restauracji Pink Lobster w Warszawie. 3 marca wygrali nim konkurs L’Art de la cuisine Martell 2018 dla kucharzy, którzy nie ukończyli 30. roku życia. Była to 16. edycja tego konkursu i 11. na Zamku Ryn. W tym roku cieszył się wyjątkowym zainteresowaniem. O nagrody i puchar przechodni Martell walczyły 44 dwuosobowe zespoły z restauracji z całej Polski. Do finału zakwalifikowało się 16. A...

Historia nie kończy się tutaj...

Kup subskrypcję Pulsu Biznesu i zyskaj nieograniczony dostęp do serwisu.

Basic
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
79 zł 64,23 zł netto
229 zł 186,18 zł netto
449 zł 365,04 zł netto
769 zł 625,20 zł netto
Premium
  • Nieograniczony dostęp do newsów, analiz i komentarzy „Pulsu Biznesu”
  • Milion archiwalnych artykułów
  • Aplikacja na smartfony i tablety
  • Powiadomienia i newslettery o najważniejszych informacjach dnia
  • Unikatowe raporty branżowe
  • Wszystkie e-wydania „Pulsu Biznesu” wcześniej niż w papierze — już o 22:00
  • Dostęp do systemu wiedzy prawnej LexBiznes
  • 5% rabat na szkolenia i konferencje
129 zł 104,87 zł netto
369 zł 300,00 zł netto
649 zł 527,64 zł netto
1099 zł 893,50 zł netto
1389 zł 1129,27 zł netto
1699 zł 1381,30 zł netto

Polecane

Inspiracje Pulsu Biznesu

Puls Biznesu

Po godzinach / Różowy homar kontra świeca wołowa