Wzrost kosztów uprzykrzy życie producentom jedzenia

Rosnące ceny surowców, energii i pracy utrudnią rozwój polskim wytwórcom jedzenia – szans mogą szukać w eksporcie. Na rynek napojów wciąż duży wpływ ma podatek cukrowy

Przeczytaj artykuł i dowiedz się:

  • co czeka producentów żywności w 2022 r.
  • jak zmienia się rynek napojów i słodyczy
  • jaki jest potencjał rynek żywności ekologicznej
  • z jakimi szansami i ograniczeniami muszą się liczyć polscy eksporterzy produktów spożywczych

book icon
Artykuł dostępny tylko dla naszych subskrybentów

Zyskaj wiedzę, oszczędź czas

Informacja jest na wagę złota. Piszemy tylko o biznesie Subskrypcja PB
Premium Offer
Poznaj „PB”
79 zł 1 zł za pierwszy miesiąc
potem 79 zł
Zrób sobie prezent z okazji 25. urodzin „PB”! Czytaj najlepsze treści biznesowe w Polsce w promocyjnej cenie
WYBIERZ
Rabat 30%
Basic Offer
„PB" NA 12 MIESIĘCY
663 zł / rok
Skorzystaj z 30% rabatu
Zapłać raz i czytaj nasze treści bez ograniczeń przez cały rok. Zaoszczędzisz 285 zł.
WYBIERZ